DOE MEE MET DE PAASACTIE 2022 LIONS GOOILAND EN HELP OEKRAIENSE VLUCHTELINGEN IN T GOOI

Ook dit voorjaar organiseert Lions Gooiland weer de paasactie met paasbroden en paastulpen voor het goede doel.
Maak uzelf of iemand anders blij met een paasbrood (750 gr.) van banketbakkerij Olsthoorn, verpakt in een mooie geschenkdoos, en /of een mooie voorjaarsbos tulpen (10 st.) van de Antieke Vaas en geef daarmee tevens 22 vluchtelingen uit Oekraïne die in Blaricum worden opgevangen een steun in de rug.

Van ieder paasbrood en iedere bos tulpen gaat 25% direct naar dit prachtige lokale initiatief. Als u meedoet helpt u deze mensen door hen geld te geven waarmee ze boodschappen kunnen doen en de maaltijden kunnen koken die ze gewend zijn. Op die manier kunnen ze iets van een ‘nieuw normaal’ gaan opbouwen.

  • Wij bezorgen rond 13 april de paasbroden en tulpen bij u thuis of bij degene die u daar blij mee wilt maken.
  • Bezorging bedraagt € 2,-. Ook dit bedrag schenken wij direct aan dit project. Doet u mee?

Deze vluchtelingen zijn op particulier initiatief opgehaald van de Oekraïens-Poolse grens en ondergebracht in 3 leegstaande huizen. Dankzij inzamelingsacties zijn de panden volledig ingericht, van meubels tot kleding. Op dit moment wordt hard gewerkt om scholing en werk te regelen. Initiatiefneemster Nicoline Franken: “Het zijn hele bescheiden mensen. Ze vinden zichzelf niet zielig en willen graag bijdragen, maar zijn ernstig getraumatiseerd. We zijn nu op zoek naar werk en scholing voor deze mensen. In de tussentijd is het belangrijk dat zij iets van een normaal leven kunnen oppakken.”

Koop een heerlijk paasbrood, een fraaie bos tulpen of doneer!
Bestel wel voor 8 april

[fusion_woo_shortcodes][product id=”14465″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”14467″][/fusion_woo_shortcodes]
[fusion_woo_shortcodes][product id=”14483″][/fusion_woo_shortcodes]