Voorjaar, een nieuw begin, zijn we daar allemaal niet heel erg aan toe? Doe mee met de paasactie van Lions Club Gooiland. Maak jezelf of iemand anders blij met een lekker paasbrood van banketbakkerij Olsthoorn en/of een mooie voorjaars bos tulpen van de Antieke Vaas en steun ondertussen het Prinses Máxima Centrum.

De missie van Het Prinses Máxima Centrum is om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dit centrum is voor een groot deel afhankelijk van giften. En in deze Corona tijd zijn deze door het cancelen van meerdere acties lager dan anders. Wij willen het Máxima Centrum helpen dit gat te dichten door de gehele opbrengst van deze paasactie te doneren. Dit betekent dat ruim 25% van elk paasbrood en bos tulpen direct
naar het Prinses Máxima Centrum gaat.

Lekker voor jezelf of juist voor een ander? Niet zelden zit het venijn in de staart. We zijn allemaal Corona moe maar moeten het nog even volhouden. Deze actie is een lekkere verrassing voor jezelf maar ook leuk om juist een ander blij mee te maken in deze tijd. Wat te denken van de school van je kinderen, waar leerkrachten zoveel extra stappen hebben gezet om het onderwijs online door te laten gaan? Gooi Noord, waar vanwege Corona extra stappen gezet moeten worden. De prik locaties van de GGD. De brandweer of de politie. Je favoriete kapper, schoonheidsspecialiste, restaurant of winkel die al die tijd de deur heeft moeten sluiten. Iemand die voor jou iets bijzonders heeft betekend in deze tijd. Of denk aan de Voedselbank die nu meer klanten heeft dan ooit.

Wij bezorgen de paasbroden en tulpen bij jou thuis, en/of direct bij degenen die je daar blij mee wilt maken rond 31 maart/1 april. Voorwaarde is wel dat dit binnen een straal van 10 km van jouw eigen woonplaats is.

Doe je mee?

Prijzen:
– Paasbrood klein, verpakt in een mooie geschenkdoos, 750 gr. : € 10,95
– Paasbrood groot, verpakt in een mooie geschenkdoos, 1000 gr. : € 14,95
– Bos met 10 vrolijk gekleurde tulpen : € 6,95