Inpakken bij Stichting Jarige Job, juni 2013

Op 6 juni zijn een aantal dams van LC Gooiland naar Rotterdam afgereisd om bij de Stichting Jarige Job de eiegen donatie ten gelde te maken en in te pakken. Een leuke en eneverende dag, waarbij de dames 55 kinderen het mogelijk hebben gemaakt om toch hun verjaardag te vieren.

Uitreiking cheque Kinderkunstakamedie, mei 2013

Een deel van de omzet van de Valentijnshuis-actie werd belangeloos afgestaan voor het goede doel en daardoor heeft LC Gooiland een mooie cheque kunnen overhandigen aan Maja Boot, zodat deze de kinderen van de Mytylschool Trappenberg weer kunstlessen kan geven. Want voor deze lessen moet uiteraard wel materiaal gekocht worden, wat niet binnen het budget valt van de school

VALENTIJN VILLA VERKOOP, februari 2013

In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013 toverden de vrouwen van LC Gooiland de Laarderweg 128 in Eemnes om in een echt Valentijnshuis. Als variant op de succesvolle Gooise Garage Sales werden deze keer puur en alleen luxe producten, goede brocante, verrukkelijke lekkernijen en hebbedingetjes verkocht – alles met het oog op de komende Valentijnsdag. Vanzelfsprekend worden alle opbrengsten weer besteed aan een goed doel.

Garage Sale 2011

De eerste Gooise Garage Sale van LC Gooiland. De opbrengst bedroeg € 6.000 bestemd voor de Zusters Augustinessen in Hilversum.

Dies natalis 2011

De dies natalis en installatie van een nieuw lid

Skating Dinner 2010

Een heerlijk diner in een sprookjesachtige omgeving op IJs op de Brink in Laren. Een uitstekende opbrengst van € 13.000 voor de Stichting Hulphond.

Uitjes voor ouderen

De vrouwen van LC Gooiland organiseren een ochtend naar de kerstmarkt van Intratuin voor ouderen.